Палітурка дипломної роботи – де і коли робити?

Те, як виглядає випускна кваліфікаційна робота, багато говорить про її власника. Поки дійде до змісту, перше враження вже буде сформовано. Шансів захистити диплом на «відмінно» без твердої якісної палітурки фактично немає. На допомогу прийдуть послуги професійної поліграфії – так простіше, швидше та легше.

 

Коли потрібно прошивати диплом?

 

Диплом пред’являється для здачі вже в палітурці. Так він виглядає акуратно та презентабельно. Але крім зовнішнього вигляду саме плетіння забезпечує безпеку, правильну послідовність матеріалу, захист від заломів та забруднень. І нащадки теж подякують, адже матеріал прослужить ще довго в архівах.

 

Бажано прошивати дипломи одночасно з роздруківкою. Так процес пройде набагато швидше. Стандартні послуги поліграфії пропонують різні варіанти прошивки наукової праці обсягом до 300 друкованих сторінок. Якщо потрібно «товстіша», доведеться трохи пошукати нестандартні пропозиції.

 

Процедура зазвичай проходить максимально швидко – від 5 до 30 хвилин. Звісно, ​​якщо попереду не буде кілометрової черги. Тому не варто відкладати прошивку на день захисту, краще подбати про питання завчасно.

Дипломна робота студента зберігається в архівах ВНЗ 70 років і може активно використовуватися іншими студентами та викладачами як наочний посібник. Саме тому часто на захист готується один екземпляр у твердій палітурці (для архіву бібліотеки), а на кафедру і собі дипломник готує наукову працю в м’якій палітурці

Види і типи палітурок

 

Сучасні друкарні пропонують кілька варіантів, які можуть бути прийнятними для дипломів. Палітурка може бути:

  • твердою + металеве прошивання каналів;
  • м’якою + підшивка скобами та пружинами.

З недавніх пір допускається ще один вид прошивки диплома – конструктивний, що поєднує цільну та складову основу. Однією з найпопулярніших варіацій системи твердої палітурки вважається металбінд.

 

За допомогою канальної палітурки забезпечується презентабельність та практичність. Сміливо можна ставити позначку “придатний для багаторазового використання”. При цьому тверда обкладинка не надмірно притискає сторінки, тому їх легко перегортати. Таке брошурування дозволяє в будь-який момент отримати потрібні сторінки і потім вставити їх назад.

 

М’яка обкладинка – більш бюджетний варіант. Він також досить надійний, але у зв’язку із скріпленням скобами не може використовуватися повторно. Та й зовнішній вигляд суттєво поступається солідній твердій обкладинці. Проте вимоги ВНЗ різні, і якщо саме такий варіант допускається – чому б й ні.

 

Крім того, обкладинки плетінь можуть бути іменними, з написом «випускна кваліфікаційна робота» і без, містити символи навчального закладу або держави. Розділи, всі структурні елементи або зображення в дипломі можуть розділятися файлами-вкладками для зручності та захисту.

Висновок наступний: переваги завжди на стороні міцних твердих обкладинок.

Тверда обкладинка може виготовлятися з картону, декоративної тканинної основи, вінілу, шкірозамінника, балакрона і навіть пластику. Варіантів кольорів кілька – чорний, синій, зелений, червоний.

Де у Києві прошити диплом студенту?

 

Такі послуги надають приватні поліграфії, принтер-центри та компанії, що спеціалізуються на послугах друку та післядрукарської обробки документів. Часи, коли такими займалися вдома самостійно – у минулому. Зараз це як мінімум нерозумно та затратно за часом.

 

Вам можуть бути корисні наступні точки, де можна прошити дипломну роботу:

Назва Сайт Адреса

Вартість

KRIPRINT https://kpi-print.com.ua вул. Борщагівська, 128

пров. Політехнічний, 1/33

вул. Ганни Ахматової, 14а

вул. Тургенєвська, 16

просп. Повітрофлотський, 36

(вхід через арку)

просп. Повітрофлотський, 33/2

від 130 до 150 гривень залежно від кількості сторінок + підшивка 1 файлу 10 гривень, перепрошивка – 40 гривень
Поліграфія

Polytehc

https://printc12.com.ua вул. Академіка Янгеля, 9/16, Навчальний корпус КПІ 12

пр-кт. Перемоги, 37, Навчальний корпус КПІ 7

вул. Лобановського, 21/3, корпус ЖК «Чайка» магазин «Гамак»

150 гривень до 300 сторінок
Поліграфія Navis http://www.v12print.kiev.ua вул. Золотоворітська, 6а, оф.12 до 180 сторінок – 120 гривень;

від 181 до 300 аркушів – 150 гривень;

один напис на обкладинці + 150 гривень

Типографія RAZ https://raz.com.ua м. Лівобережна,
ЖК Галактика,
вул. Сверстюка, 6, 1 поверх
від 110 до 150 гривень, залежно від кількості сторінок

 

З плетіннями розібралися. А де взяти сам диплом? Якщо варіант – написати самому – не виходить, звертайтесь до компанії «Диплом Центр». Ми багато років пишемо найкращі студентські роботи на замовлення «під ключ», а також надаємо широкий спектр додаткових послуг, починаючи від оформлення робіт та завершуючи підвищенням унікальності.

Залиште коментар до статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Right Menu Icon